Alle Helsetester

Over 50 forskjellige helsetester – analysert av ISO-sertifisert laboratorium

Vi har et stort utvalg av relevante helsetester som brukes av både klinikker og privatpersoner i hele Norden. Alle tester uavhengig av testmetode utføres hjemmefra og sendes deretter direkte til vårt ISO-sertifiserte laboratorium. Du kan se resultatene på din egen portal hvor du lagrer alle testene du gjør.

Nedenfor er alle testene delt inn etter område;1) Mage- og tarmtest 2) Hormontester 3) Ernæringstester 4) Signalsubstanser 5) Andre tester

Vet du ikke hvilken test som passer for deg? Ta kontakt med oss så veileder vi deg riktig eller sjekk vår Symptomguide for å finne en test som er riktig for deg.

Mage & tarmtester


Hormontester


Signalsubstanser


Ernæringstester


Øvrige tester


USIKKER PÅ HVILKEN TEST SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Ikke sikker på hvilken test som er riktig for deg? Les gjerne vår symptomguide for å få et innblikk i årsakene som kan ligge bak ulike typer problemer. Noen ganger må du kanskje kombinere flere forskjellige tester for å virkelig komme til bunns i problemet. Noen av testene våre kan du velge i mindre formater som individuelle hormoner, eller å kun måle tarmfloraen – eller du kan også finne dem i større formater: hvor flere hormoner kombineres i en test, eller som Tarmkollen XL som er en mer omfattende tarmtest.