Hjelp til å tolke resultatet – Skjema

Hjelp til å tolke resultatet - Skjema

Har du allerede kjøpt tjenesten «hjelp til å tolke resultatet»? Perfekt! På denne siden oppgir du din informasjon, og deretter setter vi deg i kontakt med vår spesialist.

Vi samarbeider med HerCare, som tilbyr et helthetsperspektiv over din helse med dyptgående analyse og hjelp til å forstå hva resultatet betyr for deg.

Kort om prosessen: 

  • Du får testresultatet, leser det, og går inn på denne siden for hjelp til å tolke resultatet. Kanskje du lurer på hva som er neste steg for deg nå basert på resultatet ditt, eller ønsker hjelp til å forstå hva resultatet faktisk betyr for din helse.
  • Du skriver inn din informasjon i skjemaet, inkludert spørsmål du har, og legger ved resultatrapporten din. Du vil deretter bli kontaktet innen 2-3 arbeidsdager.
  • Vi kontakter deg via mail, og gir deg input basert på vår kompetanse og erfaring. Du har mulighet til å stille oppfølgingsspørsmål.

 

OBS: Du må gi samtykke (i skjemaet) til at vi får se på din resultatrapport.

Du som har bestilt tolkning av østrogen/progesterontest kan gjerne oppgi hvor i menstruasjonssyklusen du var når du tok prøven, alternativt om du er i overgangsalderen eller ikke har menstruasjon.

    Oppgi din kontaktinformasjon