Old Kontakt design

Kontakt oss

La oss hjelpe deg med det du lurer på.

Før du sender inn sprøsmål anbefaler vi at du sjekker våre “vanlige spørsmål og svar “, der dinner du de oftest stilte spørsmålene vi får fra våre kunder, før og etter bestilling av test.

Finner du ikke svar på det du lurer på så send oss mer enn gjerne et spørsmål i kontaktskjemaet eller på mail til hello@gettested.no.

Har du sprøsmål om når du vil motta testresultatet, og du allerede har ventet i 15 arbeidsdager, så send oss en mail.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Åpningstider support:

Mandag – Fredag: 9:00 – 15:00

Ofte stilte spørsmål og svar

Vi får inn mange spørsmål. Nedenfor finner du en oversikt over våre mest stilte spørsmål. Dersom du ikke får svar på det du lurer på, så kontakt oss gjerne.

Vi har delt inn spørsmål og svar i følgende kategorier:

Før kjøp av test

Får jeg rabatt ved bestilling av flere tester?

Du får rabatt ved kjøp av flere tester. Ved kjøp av 2 tester får du 15% rabatt på testene, og ved kjøp av 3 tester får du 20% rabatt på testene (ekskludert eventuelle tilleggsbestillinger).

Kan jeg stole på testresultatet?

Laoratoriet vi benytter for analyse av resultatene har flere av  Europas støreste sykehus som kunder. Vår avtale gjør at vi kan tilby samme type tjenester,som tilbys hos lege, for privatpersoner. Vi er veldig stolte over å kunne tilby så god kvalitet på både testene, test-analysene og testresultatene.

Vi samarbeider med ett tysk akkreditert og sertifisert laboratorium med lang erfaring, som også brukes av leger rundt om i hele Europa. Vår samarbeidslabb er sertifisert i samsvar med ISO 13485 og ISO 9001.

Hvordan gjør man testen og hva må man tenkte på?

Hvordan gennomføres testen?

Etter bestilling sender vi deg ett test-kit. Sammen med test-kittet får du detaljerte instruksjoner som beskriver hvordan du gjennomfører testen. Det følger også med en ferdig frankert konvolutt som du legger den ferdige testen inn i, og poster. Vi ønsker at du gjennomfører og poster testen enten mandag eller tirsdag for å sikre at labbet mottar testen raskest mulig.

Må man gjøre noe spesielt før testen?

For de fleste testene trenger du ikke å gjøre noe spesielt før du tar den. For de testene det gjelder har vi spesifisert i instruksjonene der det er noe ekstra du må tenke på før gjennomføring av test, for eksempel spyttprøver der du skal unngå å spise/drikke noe 30 minutter før testen.

Påvirkes resultatet mitt av medisiner?

For de fleste testene vil ikke medisiner påvirke resultatet ditt. Vi har spesifisert det i instruksjonene på de testene det gjelder, og på for eksempel hormontester vil hormonpreparater påvirke testresultatet ditt.

Hva er i resultatrapporten.

Resultatet viser navn, dato du tok testen, en introduksjon sånn at du forstår resultatet, eksakte verdier over det du har testet, og en forklaring over hva resultatene viser.

Innsending av tester

Kan man kjøle ned prøven?

Du kan med fordel kjøle ned prøven etter du har tatt testen. Testen tåler opp til 5 dagers transport før det analyseres. Derfor er det viktig at du tar og sender inn prøven på enten mandager eller tirsdager, for å sikre at den kommer frem til labben for analyse før helgen.

Hvorfor anbefaler dere å sende inn prøven på mandager?

Prøven du tar klarer seg i opp til 5 dager før den blir «ubrukbar». Vi vil forsikre oss om at labben rekker å analysere prøven før den blir utdatert. Dersom testen f.eks kommer frem en fredag, så kjøles den direkte ned på labbet.

Labben ser direkte om prøven har dårlig kvalitet. Dersom det skjer må du sende inn en ny prøve.

Spørsmål om testmetode

Hvilken testmetode brukes?

Vi benytter både kapillær blodprlve, urinprøve, spyttprøve, utåndingsprøve og  avføringsprøve avhengig av hvilken test du velger. Hvilken metode som benyttes står spesifisert i produktbeskrivelsen for testen.

Hva testes?

Det står i produktbeskrivelsen for hver av testene hva som spesifikt testes. Har du spørsmål kan du gjerne kontakte oss på mail hello@gettested.no

Hvor analyseres testene?

Vi samarbeider med ett tysk akkreditert og sertifisert laboratorium med lang erfaring, som også benyttes av leger i hele Europa. Vår samarbeidslabb er sertifisert etter EN ISO 13485 og ISO 9001.

Spørsmål om testresultatet

Når får jeg resultatet?

Resultatet kommer innen 15 arbeidsdager etter laboratoriet har mottatt prøven din. Du vil motta en mail når resultatet er tilgjengelig. Dersom du har bestilt med ekspresshåndtering vil sending, analyse og rapport bli prioritert og du vil motta resultatet raskere.

Øvrige spørsmål

Samarbeider dere med sykehus og behandlere?

Ja, det gjør vi. Vi inkluderer stadig nye samarbeidspartnere og klinikker rundt om i hele Europa. Interessert? Kontakt oss gjerne.

Samarbeid, partnere, influencere, affiliate

Ønsker du å samarbeide med oss?

Vi samarbeider gjerne med seriøse foretak og behandlere. Ta

Vi samarbetar gärna med seriösa företag och personer som kan driva hälsorelaterade frågor framåt i vårt samhälle. Ta kontakt med oss på hello@gettested.no for info/ spørsmål.

Om foretaket

Get Tested International AB (559296-6773) er en Europeisk aktør med kontorer i Norge og Sverige, som selger hjemmetester til samtlie Europeiske markeder. Vår visjon er å gjøre dyre tester tilgjengelige for vanlige mennesker uten at det skal gå utover kvaliteten på testene. Gjennom vårt samarbeid med et akreditert og anerkjent laboratorium, og vår kunnskap og programvare, kan vi nå tilby kostnadseffektive helsetester til de som virkelig har behov for det.

Lurer du på noe? Send oss en mail så hjelper vi deg: hello@gettested.no