Om Foretaket

OM OSS

heart-icon

Over 500 kunder per måned fra Nord-Europa

user-icon

Over 25 klinikker bruker testene våre

ISO-icon

ISO-sertifisert laboratorium

list-icon

Alle tester gjøres hjemmefra og testresultater leveres digitalt

Get Tested International AB tilbyr helsetester som kan gjøres hjemmefra, det vil si uten legebesøk. Foretaket har over 40 ulike tester for å maksimere helsen, eller for å komme til bunns i eventuelle problemer som for eksempel eksem, IBS, utbrenthet osv. Alle tester gjøres hjemmefra, og sendes direkte til ISO sertifisert laboratorium. Foretaket tilbyr tester i hele Nord-Europa og benyttes av både klinikker (B2B) samt privatpersoner. 

BESTILLINGSPROSESS 

Etter gjennomført bestilling vil du motta et test-kitt levert med Postnord inkludert alle instruksjoner for å gjennomføre testen. Testen gjøres hjemmefra og sendes direkte til vårt laboratorium. Svaret på testen mottar du digitalt. 

SAMARBEID KLINIKKER

Ønsker du å tilby dine klienter våre tester? Get Tested samarbeider med et flertall ledende klinikker. Dersom du driver virksomhet innen helse og ønsker å tilby dine kunder våre tester er du velkommen til å kontakte oss på samarbete@gettested.se. Vår programvare gjør det enkelt for deg å profilere testene i ditt eget varemerke (white label). 

AFFILIATE

Driver du for eksempel en blogg innen helse, klinikk eller har en relevant kundebase som setter pris på helsetester? Du kan enkelt bli med i vårt vårt affiliate-program her. 

JOBB MED OSS

Ønsker du å jobbe i et raskt voksende foretak som leder utviklingen innen e-helse? 

Brenner du for helse, og for å hjelpe personer rundt deg til å føle seg bedre ved faktabasert arbeid? Da kan vi være foretaket du burde knytte deg til… 

For tiden har vi ingen ledige stillinger, men vi leter stadig etter personer med stort driv og som brenner for helse. I takt med at vi vokser både innen Sverige og internasjonalt, kommer vil til å trenger økt bemanning på flere områder. 

Kanskje du kan gjøre en stor forskjell for oss? 

Send oss en spontansøknad til ansokan@gettested.se og skriv litt om hvorfor du ønsker å jobbe for oss, hva du kan tilby og hvordan du kan akselerere veksten vår / styrke teamet vårt. Vi besvarer alle søknader, og selv om det ikke innebærer en fast stilling kan det kanskje være andre måter vi kan samarbeide på.